Δερμάτινο κρεβάτι Liviana II | Vellea Home

Liviana II

Δερμάτινο κρεβάτι 160/200 , vintage

698
544*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

vintage

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Δερμάτινο κρεβάτι Liviana (χωρίς στρώμα)
Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεος  160/200 εκ.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ειδικό μηχανισμο ανύψωσης στρώματος .
Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .
Διαστάσεις:
- L190/B225/H83 εκ.
Ταπετσαρία:
- Υψηλής ποιότητας δέρμα PU
- Γέμισμα – πολυουρεθάνη, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Κατασκευή:
- Μασίφ ξύλο, ΠΔΠ
μεταλλικές γωνίες - δείτε το διάγραμμα εγκατάστασης.
Εντυπωσιακή εμφάνιση και άνεση μαζί σε ένα από τα πιο - όμορφα μοντέλα κρεβατίου που εχουμε . Το πλαίσιο για το κρεβάτι  παρέχει την αξιοπιστία και την ασφάλεια σε αυξημένο φορτίο. Η δερματίνη με την οποία είναι επικαλυμμένο το κρεβάτι είναι ανθεκτικό και ελαστικό υλικό με υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση.
Liviana είναι κατασκευασμένο από υλικά με υψηλή αντοχή για να εξασφαλιστεί η διατήρηση της καλής εμφάνιση καιρό στην καθημερινή χρήση
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα .Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός δεμάτων: 3 (160/200)
Πακέτο 1: 170/40/15 cm, βάρος 6,5 kg.
Πακέτο 2: 230/85/35 cm, βάρος 31 kg.
Συσκευασία 3: 170/30/15 cm, βάρος 20,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Liviana II 37.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας