Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II, Katlin, δρυς | Vellea Home
Katlin

Τραπεζάκι σαλονιού , δρυς

Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 1
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 2
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 3
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 4
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 1_thumb
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 2_thumb
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 3_thumb
Τραπεζάκι σαλονιού Katlin II 4_thumb
125

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

Διαστάσεις:

-L110 В60 H43 εκατοστά.

Υλικά:

-MDF 40 mm με  διακόσμηση ξύλου

- διαφανές γυαλί ασφαλείας 6 mm.

Το τραπέζι σαλονιού   Katlin είναι με ένα πρωτότυπο σχεδιασμό, προσφέροντας ένα όμορφο μείγμα κομψό λευκό και διαφανές γυαλί. Η βάση του τραπεζιού  είναι κατασκευασμένη  από MDF  .Το ράφι είναι κατασκευασμενο  απο γυαλί με θερμική επεξεργασία. Οι γωνίες ειναι εργοστασιακά στρογγυλεμένες, το οποίο εξασφαλίζει εκατό τοις εκατό ασφάλεια κατά τη χρήση. Η αντοχή του γυαλιού με θερμική επεξεργασία είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του απλού γυαλιού. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία.

Προσοχή!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Katlin 11.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας