Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200, Aruba Pocket, 160/200 | Vellea Home
Aruba Pocket

160/200 διπλής όψης , 160/200

Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 1
Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 2
Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 3
Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 1_thumb
Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 2_thumb
Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 160/200 3_thumb
458
366*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

- ύψος 21 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- σύστημα ελατηρίων pocket

- αφρός πολυουρεθάνης

- Adaptive υφάσματα υψηλής ποιότητας

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: προς σκληρό

 

Τα ελατήρια συσκευάζονται ξεχωριστά σε μια υφασμάτινη θήκη , στερεωμένα μαζί με μια ελαστική σύνδεση, σχηματίζουν τον πυρήνα του στρώματος. Τα μεμονωμένα στοιχεία SPRINGS με σταθερό ύψος και αριθμό στροφών λειτουργούν για εγγυημένη απαλότητα μακράς διαρκείας. Για επιπλέον σταθερότητα, ισορροπία και αντοχή, το καθιστικό περιβάλλεται από ένα σταθεροποιητή.

Πλαίσιο POLIFLEX με υψηλή πυκνότητα. Η θήκη με επένδυση από αντι-αλλεργικές σιλικονούχες ίνες προσφέρει ένα βέλτιστο θερμικό αποτέλεσμα - δέχεται και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Φυσικά, το μαλακό πιστοποιημένο υφασμάτινο Adaptive έχει ευεργετική επίδραση στη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται καθιστούν το Aruba Pocket ένα επιθυμητό και περιζήτητο μοντέλο μεταξύ των στρωμάτων .  Η αίσθηση ομοιόμορφης ελαστικότητας και άνεσης που προκαλείται από το Aruba Pocket είναι ισοδύναμη

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)

Συσκευασία 1: 160/200/21 cm, βάρος 38 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Aruba Pocket 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας