Σκαμπό Imperial, Imperial | Vellea Home
Imperial

Σκαμπό

Σκαμπό Imperial 1
Σκαμπό Imperial 2
Σκαμπό Imperial 3
Σκαμπό Imperial 4
Σκαμπό Imperial 1_thumb
Σκαμπό Imperial 2_thumb
Σκαμπό Imperial 3_thumb
Σκαμπό Imperial 4_thumb
81
65*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Σκαμπό Imperial
- Διαστάσεις: L53 B45 H45 εκ.
- Άνω υλικό: δέρμα, χρώμα καφέ σκούρο
- Βάση ταπετσαρίας- σετ ελατηρίων
- Ταπετσαρία-  αφρός πολυουρεθάνης μεγάλης ανθεκτικότητας
Πλεονεκτήματα:
Ταπετσαρίας βάση - πακέτο άνοιξη Bonnell
Το σκαμπό Imperial είναι ένα πρακτικό μοντέλο, προσφέροντας άνεση και άριστη ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Είναι εξ ολοκλήρου επενδεδυμένο με δέρμα, των οποίων οι επιδόσεις της αντοχής και της ελαστικότητας εξασφαλίζεται η διατήρηση της καλής εμφάνισης.
Αγαπητοί πελάτες, Δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.
Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 60/60/50 εκατοστά - 6 κιλά
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Imperial 1.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας