Παπουτσοθήκη Inex, Inex, δρυς evok + silk | Vellea Home
Inex

Παπουτσοθήκη , δρυς evok + silk

Παπουτσοθήκη Inex 1
Παπουτσοθήκη Inex 2
Παπουτσοθήκη Inex 1_thumb
Παπουτσοθήκη Inex 2_thumb
53

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L75 Β42 Η44 cm.
Υλικά:
- μοριοσανίδα
- διακοσμητικά : δρυς evok + silk
- ταπετσαρία: ύφασμα
Ρίξτε μια ματιά σε κάθε λεπτομέρεια του σπιτιού σας και δημιουργήστε ένα όμορφο, άνετο και λειτουργικό σπίτι. Η παπουτσοθήκη Inex συμπληρώνει πρακτικά τα έπιπλα στο διάδρομο, παρέχοντας ένα άνετο χώρο για κάθισμα  και αποθήκευση. Είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδα και ανθεκτική με εύκολη στη συντήρηση επιφάνεια.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 81/55/10 cm, βάρος - 16 kg.
Πακέτο 2: 57/38/10 cm, βάρος - 0,8 kg.
Πακέτο 3: 40/15/15 cm, βάρος - 0,6 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Inex 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας