Μαξιλάρι Memory Mix 50/70, Memory Mix | Vellea Home
Memory Mix

Μαξιλάρι 50/70

Μαξιλάρι  Memory Mix  50/70 1
Μαξιλάρι  Memory Mix  50/70 2
Μαξιλάρι  Memory Mix  50/70 1_thumb
Μαξιλάρι  Memory Mix  50/70 2_thumb
16

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Παράδοση: 10 ημέρες

 

Ιδιότητες:

Πολυτελές μαξιλάρι μνήμης με κλασικό σχήμα και έντονες ορθοπεδικές ιδιότητες. Για όσους προτιμούν μεσαία, άνετα μαξιλάρια με έντονο αποτέλεσμα αφρού μνήμης. Κατάλληλο για όλες τις θέσεις ύπνου. Πυρήνας γεμάτος με 50% κοκκώδη αφρό μνήμης και πολυουρεθάνη . Ταιριάζει τέλεια στο σχήμα της κεφαλής και του σβέρκου , παρέχοντας σταθερή υποστήριξη. Οι κόκκοι μνήμης εγγυώνται έναν ήρεμο και χαλαρωτικό ύπνο χωρίς σημεία έντασης και πόνου, παρέχοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα εκφόρτωσης. Η δομή πολλών ανοικτών κυψελών στο εσωτερικό βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα, αποτρέπει τη συσσώρευση υγρασίας και εξασφαλίζει ένα καλό μικροκλίμα. Υφασμάτινη θήκη 65% πολυεστέρας 35% βαμβάκι με σιλικόνη ,με φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και διατήρηση τέλειας καθαριότητας.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος ,της  ταπετσαρίας και γδαρσίματος στις επιφάνειες . Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (50/70)

Συσκευασία 1: 50/70/14 cm, βάρος 1 kg.

Μοντέλο
Memory Mix

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας