Καναπές - κρεβάτι Adison XXS, Adison XXS, γκρι D59, μαύρο | Vellea Home
Adison XXS

Καναπές , γκρι D59, μαύρο

Καναπές - κρεβάτι Adison XXS 1
Καναπές - κρεβάτι Adison XXS 2
Καναπές - κρεβάτι Adison XXS 1_thumb
Καναπές - κρεβάτι Adison XXS 2_thumb
455
252*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Άνεση και πρακτικότητα σε έναν καναπέ.
- Διαστάσεις: L140 B78 H46 / 74 εκ.
- Χώρος ύπνου: 120/190 εκ.
- Ταπετσαρία - υφάσμα DAILY + δερματίνη, χρώμα: στους αναφερομενους συνδυασμούς χρωμάτων
- Ύψος του αφρού του καθίσματος 8 cm και Τ25 πυκνότητα, το οποίο εγγυάται την αποκατάσταση της αρχικής κατάστασης μετά από παρατεταμένη χρήση.
- Μαξιλάρια απο ύφασμα Azalia
* Μετατροπή σε κρεβάτι
Ο  καναπές Addison XXS συμπληρώνει τη γκάμα της σειράς Addison. Προσφέρει ένα νέο και διαφορετικό τρόπο μετατροπης σε άνετο κρεβάτι. Κατεβάστε το εμπρός κάτω μέρος της βάσης , ξεδιπλώστε τη σχάρα με ξύλινα πηχάκια και μετά τοποθετηστε το κάθισμα και τα  μαξιλάρια απο πανο. Addison XXS θα σας δείξει στην πράξη οτι είναι ένα από τους  πιο δημοφιλής καναπέδες απο τη σειρά καθηστίκων ΒΙΝΤΕΝΟΒ. Το σετ Addison XXS συμπληρώνουν δυο μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ.
Τα μπρατσα  στους  καναπέδες δεν έχουν σχεδιαστεί για καθισμα. Κάθε δυναμική φόρτιση απο καθηστικη χρηση πάνω τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε στρεβλώσεις της μορφή  και τη δομικής ακεραιότητας τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Το προϊόν σχεδιάστηκε  από  Vellea Home.
© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 77/77/140 εκ.
Βάρος 63,2 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adison XXS 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας