Καναπές Haiti, Haiti, καφέ + μπεζ | Vellea Home
Haiti

Καναπές , καφέ + μπεζ

Καναπές Haiti 1
Καναπές Haiti 1_thumb
674
Εκπτωση: -43%
378

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L230 B85 H76 cm.
- χώρος για ύπνο: 143/190 cm.
Ταπετσαρία:
- ύφασμα  
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- αφρός πολυουρεθάνης N3033
- πολυεστερική βάτα 150 g/cm
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
Πλεονεκτήματα:
- πρωτότυπο σχέδιο
- λειτουργία ύπνου - Συρόμενο κάθισμα / πέφτει η πλάτη
- αποθηκευτικός χώρος
Ο καναπές Haiti διαθέτει εξαιρετική λειτουργικότητα και άψογη άνεση που θα σας προσφέρει πρακτικότητα και ευκολία στην καθημερινή ζωή. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Η ελαστικότητα της ταπετσαρίας παρέχει άνεση και στους δύο τρόπους χρήσης.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 190/86/60 cm, βάρος 74 kg.
Πακέτο 2: 85/60/40 cm, βάρος 17,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Haiti 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας