Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Cassidy, Cassidy, μαυρο + λευκό | Vellea Home
Cassidy

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι , μαυρο + λευκό

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Cassidy 1
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Cassidy 1_thumb
556
394*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

- Διαστάσεις: L233 B85 / 154 H 84 εκ.
- Χώρος ύπνου: 140/190 εκ.
- Δομή: μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
- Ταπετσαρία: αφρολέξ T25, βάτες από πολυεστέρα 150 g / τετραγωνικό μέτρο
- Ύψος του αφρώδους υλικού του τμήματος καθίσματος 8 εκ. και Τ25 πυκνότητα με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης.
- Υλικά: δερματίνη, υφάσματα
- Συσκευασία: 3 τεμ.
-Πλεονεκτήματα:
-Μετατρέπεται σε κρεβάτι
-Αναστρέψιμος – δεξί η αριστέρο
-Χώρους  αποθήκευσης - 2
-Το μοντέλο έχει 3 μεξιλαρία με φερμουάρ .
Όταν μιλάμε για  άνεση και  πρακτικότητα σε έπιπλα το σημείο αναφοράς ειναι  ο  καναπές  Cassidy. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθει στην παραγωγή του καναπέ πιστοποιημένα για την ποιότητα και την προέλευση τους . Η ταπετσαρία με αφρολέξ T25 με ύψος 8 εκατοστά και βάτα απο πολυεστέρα είναι άριστες δείκτες ελαστικότητας με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης. Τα υφάσματα είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο. Ο καναπές προσφέρει βολικους  χώρους αποθήκευσης – 2 τεμ.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Πακέτο 1: 121/81/55 cm, βάρος 48 kg.
Πακέτο 2: 155/75/56 cm, βάρος 43 kg.
Πακέτο 3: 86/56/39 cm, βάρος 21 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Cassidy 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 25 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας