Το ταπετσαρισμένο κρεβάτι - η πολυτελής γωνιά για το σπίτι σας | Vellea Home

 2023-03-17

Το ταπετσαρισμένο κρεβάτι - η πολυτελής γωνιά για το σπίτι σας

Το ταπετσαρισμένο κρεβάτι προσφέρει ένα πραγματικό «ταξίδι» στη χώρα των ονείρων. Αφενός δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης στο σπίτι, αφετέρου όμως δίνει στη φαντασία την ευκαιρία να πετάξει. Αποπνέει χλιδή, αίγλη και στυλ. Σε αντίθεση με τα τυπικά ξαδέρφια του, δημιουργεί έναν συνειρμό ότι βρίσκεστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα εξωτικό και εκλεπτυσμένο μέρος. Το ύφασμα τυλίγει με τέτοια απαλότητα που παρέχει όλες τις προϋποθέσεις για πλήρη ξεκούραση.

Ένα κρεβάτι με ταπετσαρία φαίνεται πάντα ακριβό και πολυτελές. Μεταξύ των δημοφιλών προσφορών στην αγορά είναι η επένδυση του με οικολογικό δέρμα, που επιτρέπει τη δημιουργία ατομικότητας και μοναδικής εμφάνισης. Η χρήση αυτού του υλικού, εκτός του ότι είναι πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη, προσφέρει ευρύτερες δυνατότητες για διαφορετικά χρώματα και σχέδια του υφάσματος. Το οικολογικό δέρμα έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που το καθιστούν ένα προτιμώμενο υλικό για την επένδυση κρεβατοκάμαρων. Η αισθητική του επίδραση είναι έντονη, καθώς η υφή του υλικού μοιάζει με αυτή του φυσικού υλικού.

Επιπλέον, με τα οικολογικά υφάσματα, υπάρχει η δυνατότητα παραλλαγών στη δομή και την αίσθηση όταν το αγγίζετε - μπορεί να έχει βελούδινη επιφάνεια ή να μιμείται πιο φυσικά υφάσματα, κοντά στο λινό και το βαμβάκι. Έτσι, η επιφάνειά του μπορεί να έχει λάμψη ή ματ φινίρισμα.

Σε αντίθεση με το φυσικό δέρμα, η τιμή του οικολογικού δέρματος είναι πολύ πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό. Επιπλέον, η «παλέτα» χρωμάτων και αποχρώσεων της είναι εξαιρετικά πλούσια. Αυτό του επιτρέπει να συνδυάζεται με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους, ακολουθώντας τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και την τήρηση των καλλιτεχνικών «κλασικών». Το σοβαρό πλεονέκτημα μιας κρεβατοκάμαρας με ταπετσαρία είναι ότι τα υφάσματα επιτρέπουν διαφορετικά prints με φλοράλ ή γεωμετρικά μοτίβα, συνδυασμούς σε αντίθεση και πολλά άλλα.

Στην πράξη, ορισμένοι τόνοι έχουν καθιερωθεί, αλλά συνεχώς μπαίνουν νέες χρωματικές προτάσεις. Εκτός από το κλασικό λευκό, μπεζ και μαύρο, μπορείτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι σε γκρι, πράσινο, σκούρο μπλε, μοβ, τυρκουάζ, ανθρακί. Διάφοροι συνδυασμοί όπως το λευκό και το μαύρο, το γκρι και το μωβ εκπέμπουν χλιδή.

Άλλα πλεονεκτήματα του οικολογικού δέρματος είναι η δυνατότητα εύκολης συντήρησης με στάνταρ παρασκευάσματα και η πρακτικότητά του - το υλικό δεν τεντώνεται με την πάροδο του χρόνου και διατηρεί καλή εμφάνιση. Δεν πρέπει να υποτιμάται ούτε η φιλικότητα προς το περιβάλλον, καθώς δεν εκπέμπει βλαβερές ουσίες. Έχει επίσης αντοχή στη φθορά, η οποία είναι σημαντική για μακροχρόνια χρήση. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της ταπετσαρίας κρεβατοκάμαρας, είναι απαραίτητο να την τοποθετήσετε μακριά από συσκευές θέρμανσης και αιχμηρά αντικείμενα!

Με μη τυποποιημένο σχέδιο και σε διαφορετικές παραλλαγές - όλα όσα έψαχνες!

Τα επικαλυμμένα κρεβάτια έχουν διαφορετικά σχέδια και τα μοντέλα της αγοράς διακρίνονται απαραίτητα από κομψότητα. Εκτός από τα ορθογώνια σχήματα του κεφαλιού, είναι πιθανά σχεδόν ελλειπτικά, που μιμούνται τις γραμμές ενός κοχυλιού ή ακολουθούν χαριτωμένα καμπύλες. Το κεφαλάρι με επένδυση δεν είναι μόνο λειτουργικό στοιχείο, αλλά και διακοσμητικό. Καλλιτεχνική αξία έχουν και τα πόδια του κρεβατιού που εκτός από σταθερό στήριγμα διακρίνονται και για την κομψότητά τους.

Για την κατασκευή της κρεβατοκάμαρας χρησιμοποιούνται υλικά όπως MDF, μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο, ενώ στην αγορά κυκλοφορούν και δομικά ενισχυμένα μοντέλα. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των επικαλυμμένων κρεβατιών είναι ότι είναι αξιόπιστα και ασφαλή, ακόμη και με επιπλέον φορτίο.

Οι επιλογές είναι ποικίλες, ορισμένες είναι εξοπλισμένες με ειδικό σετ μηχανισμού ανύψωσης + πάτο από MDF. Άλλα είναι διαθέσιμα με βάση στρώματος και μηχανισμό ανύψωσης στρώματος.

Η «ραχοκοκαλιά» του κρεβατιού μπορεί να είναι οι βάσεις του υποστρώματος από τη συσκευασία ελατηρίων «pocket springs 500», τοποθετημένες σε στιβαρή κατασκευή από υψηλής ποιότητας μαλακό ξύλο και σανίδα MDF.

Μερικά κρεβάτια πωλούνται μαζί με στρώματα, τα οποία έχουν έναν πυρήνα από ελατήρια με ξεχωριστή σίγαση από το σύστημα "pocket Springs", το οποίο παρέχει προσαρμογή 7 ζωνών στο σχήμα του σώματος.

Αυτό εξασφαλίζει μια εργονομική θέση της σπονδυλικής στήλης, ανεξάρτητα από τη θέση ύπνου. Το στρώμα είναι πλήρως καλουπωμένο στο βάρος και την πίεση του σώματος. Ταυτόχρονα, παρέχει σταθερή στήριξη στα σημαντικά σημεία στήριξης, χάρη στη βέλτιστη ελαστικότητά του.

 Υπάρχουν επίσης είδη που επιτρέπουν την ατομική επιλογή στρώματος.

Ανεξάρτητα από το ποιο ταπετσαρισμένο κρεβάτι επιλέγεται, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χλιδής και πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα. Ταυτόχρονα, «ανταποκρίνεται» αρμονικά με τα υπόλοιπα έπιπλα και επιτρέπει την ελεύθερη επιλογή υφασμάτων – χαλιών και κουρτινών. Η άνεση και η εργονομία του σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο στην παραμυθένια χώρα των ονείρων.

Ακολουθησε μας