ΕΠΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ | Vellea Home

 2023-06-05

ΕΠΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Απολαύστε τον ήλιο ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα, χαρείτε τα βράδια με φίλους γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι έξω ή απλά καθίστε : επιτέλους μπορείτε να περάσετε ξανά χρόνο στον αγαπημένο σας κήπο!
Οι βεράντες γίνονται τώρα ένα υπαίθριο σαλόνι, ένα γραφείο στον κήπο ή ένα μέρος για να καθίσετε και απολαύσετε. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι με τα κατάλληλα έπιπλα κήπου για να κάνετε την εξωτερική σας εμπειρία ακόμα πιο παραδεισένια.

Σε αυτό θα σας βοηθήσουν και οι κορυφαίες προτάσεις μας για την επίπλωση του κήπου και του μπαλκονιού.

Δημιουργήστε το άνετο υπαίθριο σαλόνι σας

Φυσικά, πάντα μας άρεσε ο κήπος και η βεράντα. Και τώρα με περισσότερες επιλογές γραφείου στο σπίτι από ποτέ! Ακούγεται υπέροχο να μετακινείτε οποιαδήποτε δραστηριότητα έξω όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, σωστά; Εργαστείτε, φάτε, διαβάστε ή απλώς χαλαρώστε. Με τα κατάλληλα έπιπλα και αξεσουάρ, η βεράντα σας θα γίνει ένα πραγματικό μέρος για να ζήσετε.

Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε την απαραίτητη άνεση. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε έναν μεγάλο καναπέ που να μπορεί να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια. Το μόνο ακόμα πιο άνετο είναι το μοντέρνο κρεβάτι κήπου! Στη συνέχεια συνδυάστε με άλλα έπιπλα καθίσματος, όπως πολυθρόνες κήπου, πουφ, μαξιλάρια δαπέδου ή κουνιστή πολυθρόνα. Αυτό δημιουργεί έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης που δεν θα θέλετε να αφήσετε.

Αυτό που λείπει ακόμα από το άνετο υπαίθριο σαλόνι σας είναι τα σωστά υφάσματα. Απλώς χρησιμοποιήστε πρακτικά έπιπλα εξωτερικού χώρου, άνετα καρό και κομψά μαξιλάρια.

Πρέπει να σκέφτεστε τι θα γινόταν με όλα αυτά τα έπιπλα αν έβρεχε πολύ και όλα βρέχονταν; Ακολουθεί μια συμβουλή από εμάς: επιλέξτε υφάσματα που στεγνώνουν γρήγορα και κρατήστε κοντά ένα μεγάλο μουσαμά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση καταιγίδας.

Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμαστείτε με μια ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες ομπρέλα κήπου ή να έχετε στη διάθεσή σας κιόσκι , η οποία σίγουρα θα σας προσφέρει ηρεμία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον κήπο.

Ετοιμαστείτε για το τέλειο πάρτι στον κήπο!

Το μπαλκόνι σας μπορεί να γίνει ένα μέρος για ένα χαλαρωτικό δείπνο με την οικογένεια ή το κέντρο πάρτι του σπιτιού σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο – ένας μικρός χώρος απαιτεί πρακτικά και κομψά έπιπλα. Επομένως, πιστεύουμε ότι μια επεκτεινόμενη τραπεζαρία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη τόσο για ρομαντικά δείπνα με τον αγαπημένο σας όσο και για μια μεγάλη παρέα καλεσμένων για τα γενέθλιά σας.

Ολοκληρώστε το σκηνικό με ασορτί καρέκλες κήπου, μαγικά φαναράκια και γλάστρες με λουλούδια και φρούτα. Σε μια στιγμή, είναι σαν να εγκαθίσταται ο παράδεισος στο σπίτι σας!

Επιλέξτε ρομαντικά έπιπλα κήπου σε διάφορα χρώματα

Οι τάσεις στα έπιπλα κήπου είναι ξεκάθαρες: Είτε βασίζεστε στην αγνή φύση και άρα πάνω από όλα στα ξύλινα έπιπλα κήπου – είτε φέρνετε λίγο χρώμα! Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με μοντέρνα έπιπλα σε πολύχρωμους τόνους. Είτε είναι ανοιχτό πράσινο, ρομαντικό ροζ ή καλοκαιρινό κίτρινο, το χρώμα μπορεί να έρθει σε διάφορους συνδυασμούς. Αυτά μπορεί να είναι μαξιλάρια καθίσματος, μια απαλή κουβέρτα ή ένα πολύχρωμο σερβίτσιο φαγητού .

Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε χρωματιστά  έπιπλα κήπου, όπως μια πολύχρωμη καρέκλα κήπου σε κόκκινο, μπλε ή κίτρινο μουσταρδί. Αυτή η πρόταση σίγουρα θα σπάσει τα στερεότυπα στα έπιπλα κήπου.


Casual, casual, boho! / Casual, casual, boho!

 
Αν θέλετε να προσκαλέσετε ακριβώς αυτό το στυλ στον ιδιαίτερο υπαίθριο χώρο σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να στοιχηματίσετε στο ρατάν και το μακραμέ ως μέρος των επίπλων. Αυτά τα φυσικά υλικά μπορούν να βρουν τη θέση τους σε διάφορες μορφές. Το μακραμέ , για παράδειγμα, μπορεί να παρουσιαστεί με τη μορφή κόμπων, φούντων και κρόσσια, και γιατί όχι ως μια μεγάλη εικόνα κρεμασμένη πάνω από τον καναπέ του κήπου.

Θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε έναν καναπέ από ρατάν με ένα τραπέζι ή ένα ζευγάρι πολυθρόνες από μπαστούνι για να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο την χαλαρή ατμόσφαιρα στην οποία θέλετε να στοιχηματίσετε. Δεν είναι τυχαίο ότι το στυλ αυτού του επίπλου παραμένει διαχρονικό.

Φωτισμός κήπου

Δυστυχώς, το πρόγραμμα εργασίας δεν μας επιτρέπει πάντα να απολαμβάνουμε πλήρως τις ζεστές ακτίνες του ήλιου. Συχνά αυτή η ευκαιρία μας δίνεται μόνο τα Σαββατοκύριακα. Αυτή είναι η στιγμή να τονίσουμε τον σημαντικό ρόλο του εξωτερικού φωτισμού μας. Για να παρατείνουμε την παραμονή μας έξω και να την κάνουμε όσο πιο ευχάριστη γίνεται, πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά φωτιστικά.

Οι ηλιακοί λαμπτήρες είναι οι πιο δημοφιλείς μεταξύ τους. Φορτισμένα από το φως της ημέρας κατά τη διάρκεια της ημέρας, απελευθερώνουν την ενέργειά τους το βράδυ και δημιουργούν μια ευχάριστη ρομαντική ατμόσφαιρα γύρω τους.

Ο σχεδιασμός τους μπορεί να είναι εξαιρετικά διαφορετικός - από κλασικά μοντέλα που μοιάζουν με παραδοσιακούς λαμπτήρες έως δημιουργικά φώτα με τη μορφή παραμυθένιων χαρακτήρων, ζώων, φαναριών και ακόμη και ελαφριών συνθέσεων.

Προσκαλέστε την άνοιξη στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατό! Χαρίστε στον εαυτό σας αυτές τις αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε έναν άνετο καναπέ κήπου με ένα ποτήρι αρωματικό ποτό κάτω από τα αστέρια. Τι άλλο χρειάζεται κανείς………εκτός από τις ανέσεις ενός μοντέρνου εσωτερικού χώρου.

Ακολουθησε μας